23 de Febrer de 2020
5:59
Atenció al Client
933 18 44 12
660 08 53 25
0
0 €

Comprar dècims de loteria de nadal

Comprar dècims de loteria de nadal

Els dècims de loteria de nadal són l`estel del sorteig, però malgrat això moltes vegades són els grans desconeguts d`aquest gran premi.

Jugar a la loteria de nadal, esperar al fet que ens toqui el gros, ser agraciats amb la pedrea o simplement esperar a veure si hem tingut sort amb el reintegrament depenen sempre d`un gran factor: els dècims de loteria de nadal que hàgim triat per jugar.

Dècims de Loteria de Nadal i participacions: la diferència

Un dècim de la loteria és un document al portador que ho cobra aquella persona que té la titularitat del mateix, igual que si fos un bitllet de 200 euros i per tant, no són nominals.

Per això, hem d`anar amb compte de no extraviar-los ja que, valgui la comparació, són alguna cosa similars als segells de correus. La loteria online per al sorteig de nadal ha de tenir, així mateix, totes les garanties que vostè requereix.

Els dècims són, per tant, les unitats en les quals es divideix una sèrie de la loteria. Aquest any el sorteig de loteria de nadal 2013 atorgarà 4 milions d`euros al premi gros,per la qual cosa el propietària d`un dècim es portarà 400.000 euros.

Comprar loteria de nadal o jugar a la travessa online

La loteria de nadal i altres jocs com la travessa o la Bonoloto ja estan a la seva disposició través d`internet en la web de Loteria Valdés. La nostra pàgina web és segura, com pot comprovar-se en observar que disposa d`https, sent la s la indicació que pot comprar online loteria amb tota seguretat.

Loteria del nen: aquí pot aconseguir-la online

En Loteria Valdés som experts en la venda de la coneguda loteria del nen, sent aquest sorteig el primer dels grans de l`any. En Valdés hem repartit moltíssims premis per a aquest sorteig, sent una de les administracions de loteria de Barcelona més populars a Espanya i a Europa

Comprar Loteria Nacional en Internet amb garanties

Des de Loteria Valdés som conscients de la importància que para vostè té la seguretat en Internet. Per això, disposem a més de la nostra web tradicional, la qual és compatible amb tots els dispositius mòbils, a més d`una aplicació per a mòbils: Nostra App LottoMobile, per Apple i Android, d`aquesta forma vostè pot realitzar la compra de loteria per a qualsevol sorteig de l`any des del dispositiu que més li convingui.

Travessa Online

Jugar a la travessa o comprar loteria nacional és ara una simple qüestió que pot realitzar tranquil·lament des de l`ordinador de la seva pròpia casa.

Hem canviat el nostre website perquè vostè tingui els seus nombres de loteria d`una manera encara més còmoda. Comprar Loteria de Nadal, loteria per al mes de juny o els sorteigs extraordinaris és ara molt més senzill de fer a través de les nostres pàgines web.

Lotería Valdés
Jordi García Valdés
La Rambla, 88-94
08002 Barcelona (Barcelona)
36563237-E
933 18 44 12
660 08 53 25
©2018 GADMIN®. TOTS ELS DRETS RESERVATS

Els logotips de jocs i loteries utilitzats en aquesta web són propietat de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Aquesta web només fa ús d'ells a manera merament identificatiu per falicitar l'elecció i selecció de l'apostant.


La administració de Loteries Valdés a Barcelona li ofereix la possibilitat de comprar els dècims de Loteria online.

Podràs jugar a la Loteria Nacional, Loteria de Nadal, Loteria del Niño, Primitiva, Euromillones, Bonoloto, Quiniela y Quinigol

Atenció al clientDil-Div:09:00h - 18:00hDis:09:00h - 12:30h
Jocs i Apostes
Segueix-nos.
Mitjà de pagament Visa Visa Visa Visa
Web Segura
Joc Responsable+18

Log in with your Facebook account

O bé amb el teu compte de usuari