23 de Febrer de 2020
6:38
Atenció al Client
933 18 44 12
660 08 53 25
0
0 €

Comprar loteria de Nadal

Lotería Navidad Comprar

Comprar loteria de Nadal s`ha convertit en una dels costums més tradicionals de les famílies espanyoles que en l`actualitat, s`està expandint per tots els racons del món. Els dècims de loteria són ja una constant en tots els racons del planeta

Les raons per les quals dins del món de les loteries la loteria de nadal és ja un clàssic són variades, i comprar loteria per Internet d´una administració de loteries un costum cada vegada més estesa.

En primer lloc compten amb uns premis realment interessants des del punt de vista dels premis que es donen, però unit a aquest fet, hi ha bastants més factors que fan del Sorteig de la Grossa de Nadal el preferit dels espanyols i un dels sorteigs més coneguts a nivell mundial, per no dir el que més.

Els premis del sorteig extrardinari de Nadal, la tradicional pedrea, els nens de Sant Ildefons i tot el que envolta a la celebració dels premis fan que aquest tingui molt d`especial.

Per això, comprar loteria de Nadal online és una de les possibilitats que Loteria Valdés ofereix als seus clients a través de la seva pàgina web, des de qualsevol dispositiu mòbils o tablets i també amb la App de loteria Lottomobile disponible gratuïtament per Apple i Android.

Raons per comprar Loteria de Nadal per Internet

Comprar loteria de Nadal per Internet ens va a permetre aconseguir aquells nombres que desitgem amb la facilitat de poder fer-ho des de casa. A més, comprar nombres en una administració de loteries que tradicionalment porta sort, com a Loteria Valdés, s`ha convertit en tot un clàssic.

El Gros de Nadal és el premi més desitjat per qualsevol jugador d`atzar, des d`aquells que volen Comprar dècims de Loteria de Nadal fins als quals juguen participacions realitzades per associacions, clubs o penyes d`amics. Ull, que tenim solament tres mesos per cobrar els dècims agraciats.

La compra de Loteria de Nadal per Internet és, per tant, una forma còmoda, fàcil i segura d`aconseguir els dècims desitjats. En Loteria Valdés admetem diverses maneres de pagament, donant el màxim de facilitats i d`aquesta manera posem a la teva disposició la sort de la principal administració de loteria de Barcelona.

Loteria Online, la mateixa validesa

Pensant en el segur, poder adquirir loteria de Nadal online ofereix la mateixa seguretat que els dècims que es poden adquirir en la pròpia administració de Loteria Valdés.

Comprar Loteria de Nadal Online és una formula ja molt utilitzada ja sigui des del mateix portal web o mitjançant la *app de loteries per a mòbils Lottomobile que Loteria Valdés posa a la vostra lliure disposició

La loteria de nadal és un mètode fàcil de comprar per Internet i ens evita buscar loteria pels racons de Barcelona, o qualsevol població al territori Español per trobar el nostre nombre preferit.

Els premis del Sorteig de Nadal

D`altra banda, aquest any caldrà pagar a Hisenda si som agraciats amb el premi gros.. Si anem a rebre menys de tres mil euros de premi es pot cobrar en qualsevol de les administracions de loteries existents a Barcelona o a qualsevol altra ciutat d`Espanya.

Si per fortuna ens han tocat tres mil euros o més, podrem cobrar el nostre dècim en aquells establiments autoritzats per a això com les delegacions comercials de Loteries al costat d`algunes entitats bancàries com La Caixa, el BBVA, el Banc Santander o la CECA.

Per això recordi, el sorteig de nadal és una gran oportunitat per aconseguir que el seu somni es faci realitat, , i Loteria Valdés li ofereix l`oportunitat d`aconseguir loteria de Barcelona perquè el gros, aquesta vegada, arribi a la seva casa des d`internet, i si no li toca, ja sap, Encara queda el Sorteig de la loteria del nen!

Lotería Valdés
Jordi García Valdés
La Rambla, 88-94
08002 Barcelona (Barcelona)
36563237-E
933 18 44 12
660 08 53 25
©2018 GADMIN®. TOTS ELS DRETS RESERVATS

Els logotips de jocs i loteries utilitzats en aquesta web són propietat de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Aquesta web només fa ús d'ells a manera merament identificatiu per falicitar l'elecció i selecció de l'apostant.


La administració de Loteries Valdés a Barcelona li ofereix la possibilitat de comprar els dècims de Loteria online.

Podràs jugar a la Loteria Nacional, Loteria de Nadal, Loteria del Niño, Primitiva, Euromillones, Bonoloto, Quiniela y Quinigol

Atenció al clientDil-Div:09:00h - 18:00hDis:09:00h - 12:30h
Jocs i Apostes
Segueix-nos.
Mitjà de pagament Visa Visa Visa Visa
Web Segura
Joc Responsable+18

Log in with your Facebook account

O bé amb el teu compte de usuari