23 de Febrer de 2020
6:02
Atenció al Client
933 18 44 12
660 08 53 25
0
0 €

Loteria de Nadal Online

Loteria de Nadal Online

La Loteria de Nadal Online és la gran revolució al món de la venda de loteria per internet. La raó principal és la facilitat de poder adquirir aquest tipus de dècims sense cap esforç des de la nostra pròpia casa.

Però unit a això hi ha més, molt més, que es pot aconseguir quan comprem participacions de sorteigs com el del nen, la travessa online o si volem jugar a la Bonoloto. La loteria de Nadal és un dels grans sorteigs a nivell europeu, els seus premis coneguts per tot el planeta i l`alegria que genera el premi gros obre els telenotícies i llança edicions especials en els periòdics.

El Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal és, possiblement, el sorteig més conegut del món i per descomptat aquell en el qual participen major nombre de persones adquirint participacions, dècims o compartint la sort en el seu treball o amb la seva família. Aquest tipus de sorteigs són molt més que un joc, són ja una tradició en moltes famílies i empreses espanyoles.

Avantatges de comprar Loteria de Nadal Online

Realitzar online la compra de Loteria de Nadal per Internet té nombrosos avantatges pel que fa a fer-ho de manera tradicional. Entre elles destaquem les següents:

  • Vostè té totes les garanties, ja que no compra un dècim de loteria per internet físicament, sinó que ho compra en Loteria Valdés, a Barcelona
  • Som pioners en l`ús d`internet per a la compra de loteria de nadal i altres jocs com Euromillones, la travessa o la Primitiva online.
  • Loteria Valdés és una reconeguda administració de loteria de Barcelona, una de les més antigues d`Espanya i que més premis ha repartit
  • Vostè té plenes possibilitats de pagament segur a través de les targetes de crèdit que utilitzem per a la venda online, tot això amb la màxima seguretat
  • I si vulgues, li oferim a més la possibilitat de comprar loteria del nen a través de la nostra web i la nostra opció de venda a través del mòbil LottoMobile

Loteria de Nadal: comprar ara o més tard

Mentre abans adquireixi els seus dècims de loteria de nadal millor. D`aquesta manera vostè pot tenir el seu nombre favorit i no s`arrisca al fet que s`esgoti. S`imagina que està vostè veient per televisió el sorteig de la loteria i que li hagués tocat el gros i ho ha perdut per no comprar un nombre de loteria de nadal que havia decidit prèviament?

Té vostè sort jugant a la loteria?

La sort moltes vegades cal perseguir-la i per això quan creiem que tenim possibilitats d`encertar la travessa, el més important és tirar-la, i això succeeix també amb la sort a l`hora de jugar a la loteria. Ara, gràcies a internet, podem fins a jugar al Euromillones online.

Per això, si veiem un nombre que ens agrada i tenim clar que anem a participar en el sorteig de nadal per Internet, no hem de deixar-ho per a l`últim minut i veure com ens quedem sense el nostre dècim.

Eviti aquests problemes i aconsegueixi el seu dècim de loteria de nadal avui mateix en Loteria Valdés. Si creu que té sort, no ho deixi passar, ja no és necessari que acudeixi a una administració de loteries a Barcelona, o qualsevol població d`Espanya. Comprar loteria online és avui més fàcil i segur que mai.

Lotería Valdés
Jordi García Valdés
La Rambla, 88-94
08002 Barcelona (Barcelona)
36563237-E
933 18 44 12
660 08 53 25
©2018 GADMIN®. TOTS ELS DRETS RESERVATS

Els logotips de jocs i loteries utilitzats en aquesta web són propietat de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Aquesta web només fa ús d'ells a manera merament identificatiu per falicitar l'elecció i selecció de l'apostant.


La administració de Loteries Valdés a Barcelona li ofereix la possibilitat de comprar els dècims de Loteria online.

Podràs jugar a la Loteria Nacional, Loteria de Nadal, Loteria del Niño, Primitiva, Euromillones, Bonoloto, Quiniela y Quinigol

Atenció al clientDil-Div:09:00h - 18:00hDis:09:00h - 12:30h
Jocs i Apostes
Segueix-nos.
Mitjà de pagament Visa Visa Visa Visa
Web Segura
Joc Responsable+18

Log in with your Facebook account

O bé amb el teu compte de usuari