Administración de Loterías nº 84de BARCELONA
Dilluns
Juny
18
3:37
Atenció al Client: 93 317 69 87
93 317 76 37
Identificació
La meva compra
Actualment la seva cistella de joc està buida
LOTTOMOBILE
Lottomobile

LOTTOMOBILE és l'aplicació gratuïta de Loteries Valdés. Li permetrà reservar dècims de Loteria de Nadal, del Nen i setmanal. També podrà fer les seves reserves de Euromillones, Bonoloto, La Primitiva, El Gordo de la Primitiva, La Quiniela, El Quinigol. Podrà veure els resultats de la loteria i dels jocs actius. Podrà guardar els seus nombres favorits per a repetir les seves reserves, i fer jugades aleatòries (el sistema escull els nombres).

És imprescindible estar registrat en el nostre sistema per a poder utilitzar-lo.

La recarrega del saldo del seu compte podrà realitzar-la per transferència bancària, o per targeta Visa des de l'opció recarrega de la pantalla principal de l'aplicació LottoMobile o bé des del portal web.

Consulta de Resultats

La informació que apareix és simplement informativa. És important esmentar per a estar segur que contacti amb l'administració per a qualsevol dubte o consulta que tingui sobre qualsevol resultat de qualsevol joc actiu o desè de Loteria Nacional.

Pantalles
La administració de Loteries Valdés a Barcelona li ofereix la possibilitat de comprar els dècims de Loteria online.
Podràs jugar a la Loteria Nacional, Loteria de Nadal, Loteria del Niño, Primitiva, Euromillones, Bonoloto, Quiniela y Quinigol
LOTERÍA VALDÉSAdministración de Loterías nº 84


Lotería Valdés
Jordi García Valdés
La Rambla, 88-94
· 08002 Barcelona (Barcelona)
36563237-E
Tel.: 93 317 69 87
· Fax: 93 317 76 37
Estàs en un lloc segur